De Stronk, pret doorheen de Ranstse zomer

We beleefden dolle pret doorheen de zomer met de wekelijkse stronk. Jullie waren geweldig: elke week massaal op zoek en super snel ter plekke. We leerden jullie nieuwe plekken ontdekken in Ranst en jullie gaven ons een wekelijkse portie energie. Dank je wel voor jullie inzet, speurderstalent en reactiviteit!

Hoe gaat het in zijn werk?

Met De Stronk kon je elke week donderdag tijdens de grote vakantie een mega cadeau pakket winnen (zie onder). De Stronk trok door het hele dorp en streek elke week ergens anders neer. De kijker zag via facebook live waar de stronk was neergestreken. Als je de locatie herkende, was het de bedoeling het juiste voorwerp vast te grijpen, naar De Stronk te snellen en als eerste te gaan zitten. Deze persoon won!

Elke donderdag avond 20u!

Stipt 20u kom je te weten welk voorwerp je moet meebrengen alsook zie je waar de stronk zich bevindt.  Des te langer het duurt voor er iemand opdaagt, tonen we meer van de omgeving totdat de plek overduidelijk zal zijn. Je vindt de foto terug op onze socials: Facebook en Instagram!

De tip!

Voorafgaand om 19u zal er ook al een tip verschijnen op onze socials. Een foto van of dichtbij de plek waar we de stronk zullen plaatsen. Weet jij hiermee de plek al ter herkennen? Zo ja, dan sta je in pole positie om je voorwerp te zoeken en je naar de stronk te begeven!

Ontdek Ranst!

Wie weet welke plekken voor jou in Ranst nog niet gekend zijn? Wie weet welke tip jou wel wat voorsprong geeft. In elk geval wordt dit een ontdekkingstocht doorheen Ranst en dagen we jullie uit om heel goed op te letten. We gaan jullie alle uithoeken van Ranst laten zien ;-)

Cadeau pakket

Het cadeau pakket: of wel op en top Ransts ofwel op en top gelinkt aan Ranstboomt. Voor de winnaars wacht er een groot vakantie pakket voor heel het gezin. Het pakket mag opgehaald worden in het bijzijn van een ouder of meerderjarige.

Jong en oud!

De Stronk is er voor jong en oud. Niet elke plek in Ranst is voor jongeren gekend, niet elke plek is voldoende onbekend in Ranst om de snellere jongeren af te houden. Benieuwd welke leeftijd de bovenhand gaat halen deze zomer. Wij houden het hier bij!

De eerste 10 hebben prijs!

Ranstboomt zou Ranstboomt niet zijn, moesten we niet inspelen op jullie enthousiasme. Niet alleen de eerste wint een cadeau, vanaf 13/07 winnen de eerste 10 een zomers cadeau! Alle remmen los Ranst!

27/7 Houd de stronk droog

Korfbalclub Sparta was the place to be in badjas! Goed verscholen te Millegem wisten er ook weer een heel pak enthousiastelingen ons te vinden! Top!

31/08 afsluiten met een knal!

Afsluiten deden we in het centrum van Ranst. De pastorij was het uitgekozen decor. Er werden extra ijsjes aangesleept en daar hadden we geen spijt van. Veel snelle Ranstenaren, maar slechts eentje kon de eerste zijn (maar ze waren we met 2 ;-) ! 

Jeugdige plek 24/08

In de Boerenkrijglaan hielden we ons dit keer verstopt. Maar jullie zijn niet te kloppen. Jullie waren weer heel snel en met velen aanwezig! Top speurders!

Sportief 17/08

Verscholen aan tennis en voetbal Ranst wisten jullie ons weer massaal te vinden!

Onder hoogspanning 10/08

Het voorwerp

We wachtten jullie op in het verbindingsweggetje tussen Dullart en Bistweg, maar lang konden we niet genieten van de rust ;-). 

Verscholen in ons bos 3/08

Vandaag waren we te gast in de schuur bij onze partners van Natuurpunt Schijnbeemden Zevenbergenbos Ranst. Lekker verscholen achteraan het bos, maar wederom  wisten jullie de stronk massaal te vinden! Goed bezig Ranst!


20/7 wederom een winnares!

Maar ook weer een pak vinnige Ranstenaren die het mooiste schilderij thuis van de haak pikten! We verstopten ons vandaag op het terrein van de Vetfrakken achteraan de Vaarststraat. Bedankt voor de snelle speurders die met hun schilderijtje kwamen opzetten!

13/7 Trotse winnares

Wederom heel wat enthousiastelingen, voorzien van duikbril!! De Marreweg wist niet wat hen over kwam :-) Dank aan HARO roomijs voor de extra sponsoring!

Het leidde alleszins tot een straatje vol Ransts volk!

6/7 Heel veel enthousiastelingen voor de eerste stronk van 2023!

6 juli vond de eerste keer plaats en wat een wedloop was dat. Na 5 minuten stonden er 16 enthousiastelingen met hun schup te zwaaien. Meer van dat!!! Goed bezig Ranst.

Onze sponsors

Zonder sponsors geen leuk prijzenpakket. De voorbije week meldden ook Studio Mie en Pauwels Sauzen zich aan. Dank allen!