Stap uit je schoenen en ervaar de natuur!

Maak een betoverende tussenstop: ontdek het plezier van het blotevoetenpad tijdens je avontuurlijke tocht langs bijzondere bomen in ons dorp!

Stap even uit de wereld van de bomen en verwen jezelf met een unieke ervaring op het blotevoetenpad. Als een sprankelende halte op je ontdekkingstocht nodigt het pad je uit om je schoenen uit te trekken en plezier te beleven aan de verschillende sensationele vakken.

Voel de zachte aarde onder je voeten,  ervaar de verrassende texturen van houtsnippers en kiezels. Dit pad biedt niet alleen ontspanning, maar ook een heerlijke afwisseling tijdens je wandeling langs de betoverende bomen.

Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de speelse momenten op het blotevoetenpad. Het is de perfecte gelegenheid om te lachen, te ontspannen en samen mooie herinneringen te creëren terwijl je de betoverende bomenroute verkent.

 

Op maat van de allerkleinsten

Het blotevoetenpad is op maat van de allerkleinsten. Maar dat is nog niet alles! Na het Blotevoetenpad wacht er een spannende wandeling van 5 km door het gezellige dorp van Ranst.

Volg de prints op de weg en laat de avontuurlijke speurtocht beginnen! Onderweg kom je maar liefst 3 speeltuinen tegen waar je naar hartenlust kunt spelen. Ga mee op deze boeiende tocht en beleef een dag vol pret en verrassingen!

 

Herontdek het bos van Ranst Zevenbergen

Zodra je het blotevoetenpad hebt verkend en je zintuigen hebt geprikkeld, sta je klaar om het magische bos van Ranst te herontdekken. Trek diep het groen in, omringd door majestueuze bomen en het gezang van de vogels.

Als je verder gaat, zul je versteld staan van de geheimen die het bos te bieden heeft. Laat je kinderen verwonderd raken door de verstopte plekjes, het ruisen van de bladeren en de geur van de aarde. 

Dit is jullie kans om het bos van Zevenbergen op een nieuwe manier te ervaren, geïnspireerd door de prikkelende start op het Blotevoetenpad, maar geleid door de wandeling langsheen bijzondere bomen. 

 

Waar vind je het blotevoetenpad?

Aan de Valentinadreef vind je het blotevoetenpad! De Valentinadreef is de eerste straatnaam die genoemd is naar een vrouw in Ranst en is gelinkt aan de grandioze geschiedenis over een onmogelijke liefde van de vurige edelvrouw Valentina de Gilman de Zevenbergen. Is deze nieuwe dreef je onbekend? Nog een reden te meer om een keertje langs te komen en ze te ontdekken via de bomenwandeling. Ze maakt er deel van uit! De perfecte combinatie voor een plezierige zomerdag!

 

Voeten wassen?

Bij zomer weer niet nodig, in het beste geval zijn je voeten een beetje vochtig en wrijf je dat er met je handen af. Kom je midden tussen 2 plensbuien door, dan is een handdoekje allicht aangewezen ;-)